ПАТ «Івано-Франківська Харчосмакова фабрика» базується на багаторічному досвіді роботи, використанні екологічно чистої сировини та креативному мисленні.

Продукція підприємства виготовляється без покращувачів за традиційними технологіями. Показником якості є невеликий термін зберігання. У кондитерському цеху виготовляються багато видів ручної роботи, а саме: Рогалики, слойка з яблуками, кекси, горішки зі згущеним молоком, домашня лапша ітд…

Багатьом відомі своїми корисними властивостями Пряники. Так, у пряники «Житні» додають житне борошно, яке здавна відоме своїми оздоровчими властивостями: покращує обмін речовин, роботу серця, виводить токсини. Пряники «духмяні» містять прянощі: імбир, гвоздику, корицю. Нещодавно на підприємстві почали виготовляти пряники з додаванням борошна льону. Відомо, що льон називають «ліками 21-го століття», «продуктом майбутнього».
Щороку у травні розпочинається «квасовий сезон». Квас Івано-Франківської Харчосмаковій фабрики виготовляється шляхом природного бродіння. Тому це ЖИВИЙ квас, що містить в собі вітаміни групи B, корисні мікроорганізми, ферменти.

Продукція підприємства користується заслуженою популярністю серед населення завдяки високій якості виробів, використанню натуральної сировини і дотриманню традиційних технологій.

Основні цехи: кондитерський, вафельний, зефірний, кулінарний, безалкогольних напоїв, макаронний цех..
Допоміжні цехи: механічна майстерня, гараж, склади.

Виробництво Івано-Франківська Харчосмакова Фабрика

Характеристика основних технологічних процесів:

виробництво печива, пряників, вафель, зефіру, хлібного квасу – на технологічних лініях;
кулінарні вироби, східні солодощі – ручна робота.