Наявність працюючих виробничих ліній, які використовувалися ще 30 років тому з однієї сторони вони є ресерсозатратним компонентом роботи, а з іншої  сторони, вони зберігають  технологію виготовлення продукції «як 40 років тому».  Цей «смак дитинства чи молодості» – є нашою вагомою  перевагою.

Виробничий процес у цехах ПрАТ “Івано-Франківська Харчосмакова Фабрика”, 2016 рік.

Випікання печива у тунельній печі, 2016 рік
Пакування печива, 2016 рік
Контроль випікання печива у тунельній печі, 2016 рік
Регулювання виробничого обладнання, 2016 рік
Робота з мукосієм, 2016 рік
Виробничий процес, 2016 рік
Сушіння в природніх умовах “Локшина Домашня”, 2016 рік

 Унікальність продукції підприємства полягає у її натуральності, що поєднується з традиційними технологіями виробництва. Секрет традиційного смаку виробів, “як у дитинстві”, що воготовляються на підприємстві, полягає у використанні того ж технологічного процесу і рецептури, тих же виробничих ліній, що використовувалися  багато років тому назад. Технологи із колосальним досвідом роботи (30-40 років роботи на підприємстві) також вносять свою лепту у дотримання традиційних технологій виробництва. Жоден з конкурентів, що є на ринку в нашому регіоні, не може похвалитися більше ніж 70-річним досвідом роботи, чим може гордитися Івано-Франківська Харчосмакова Фабрика.

Ми не використовуємо жодних покращувачів, штучних барвників, розпушувачів. І не плануємо цього робити в майбутньому взагалі.

Усе, що виробляється на підприємстві, відповідає державним стандартам якості,  тобто ДСТУ. Ці загальноприйняті стандарти визначають виробничі характеристики й норми, згідно яких мають виготовлятися товари та надаватися послуги. Саме завдяки стандартизації споживач може бути впевнений у належній якості продукції.

Чітка дисципліна, субординація, розуміння хто і за що відповідає – дають можливість аналізувати і приймати якісні управлінські рішення, що відображається на фінансових показниках роботи підприємства.

У 2016 році в порівнянні з 2015-м фонд оплати праці зріс на 60%, сума податків зросла на 80%, а об’єм виробництва виріс на 30%. Ця тенденція зберігається і у 2017 році.

 

Наш колектив – це наша гордість. Це люди, які вкладають душу у свою роботу. 

На даний момент часу на підприємстві працює більше 100 чоловік. Значна частина з них – більше 10 років. Є цілі династії працівників і сімейні підряди. Комфортні умови роботи, хороший настрій – це одна з передумов смачних солодощів.